Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR. AVIAT PUBLICAREM EL TEU PLAT.

SEGUEIX-NOS A LES NOSTRES XARXES I DESCOBREIX MÉS RECEPTES DE PROFIT.

Bases del concurs.

  • El concurs és gratuït.
  • Afegeix una fotografia del plat un cop preparat dins una carmanyola.
  • Per participar-hi, cal fer-ho a través de les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.
  • La data límit per participar-hi és el dia 31 gener de 2018.
  • Hi haurà 8 participants guanyadors que rebran un premi.
  • El premi consisteix en una carmanyola que rebran a casa.
  • Des de l'organització ens posarem en contacte amb els premiats per fer-ne el lliurament.
  • L’organització en qualsevol moment pot prorrogar o suspendre el concurs en cas de força major.
  • En compliment de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 de 13 de desembre i la Directiva Europea 2016/680 de 27 d’abril), BUM Blasi, Urgell Morales, SL us informa que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom de la campanya SOM GENT DE PROFIT, amb la finalitat de poder-vos comunicar si heu estat premiats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les vostres dades, adreçant-vos per escrit a concurs@somgentdeprofit.cat

PARTICIPA EN EL CONCURS

Participa-hi des de les nostres xarxes INSTAGRAM I TWITTER, penja una foto del teu tàper, explica’ns quin plat o ingredient has aprofitat i podràs GUANYAR una carmanyola VALIRA. Els nostres experts escolliran les 10 propostes més originals i senzilles, que també seran elaborades per professionals i les incorporarem a la nostra secció de receptes. Sigues Gent de Profit!

Bases legals

COM PARTICIPAR-HI:

  • 1.

    A través de Twitter, Instagram i Facebook.
  • 2.

    Fes una foto de la carmanyola que t’emportes i penja-la en una d’aquestes xarxes.
  • 3.

    Explica breument quin plat o aliment has aprofitat per fer el teu àpat.
  • 4.

    No t’oblidis de posar l’etiqueta

Participants a les Xarxes