Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Albergínies amb mel de romaní

Albergínies amb mel de romaní

Què t’ha sobrat:

alberginia

Una recepta de:

Teresa Graell - Barcelona

NECESSITAREM:

  • Albergínies
  • 1 ou
  • Farina
  • Oli
  • Mel de romaní

COM HO FEM?

Aliment que aprofitem: albergínia. - Rentem i tallem les albergínies a rodanxes de 1/2 cm de gruix aproximadament, salem una mica, jo les deixo amb la sal una estona per a que deixin anar aigua i no amarguegin, tot i que aquestes eren de les ratllades i no acostumen a ser-ho. Les arrebossem primer amb farina i després amb l'ou i les fregim amb abundant oli, ben calent, però que no fumegi, que serà senyal que s'ha cremat i pot donar mal gust (això per a tots els fregits que haguem de fer...). Un cop estiguin ben rosetes les posem damunt de paper absorvent, per a traure'n l'excés d'oli, les col·loquem a la safata de servir i les reguem amb la mel, que com més bona i natural sigui, més bo resultarà el plat.!