Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

allioli de codony

allioli de codony

Què t’ha sobrat:

els codonys

Una recepta de:

Cristina Bros Simo - Vilaller

NECESSITAREM:

  • 2 codonys
  • 0'5 poma
  • 2 alls
  • Oli d'oliva
  • Sal

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: codonys - Pelem i netegem les llavors de dos codonys i mitja poma, els tallem a trossets i els fem bullir 20 minuts, escorrem-ho i ho deixem refredar. Fiquem dos alls trossejats en el vas de la batedora, el codony i la poma i l'oli, i ho triturem, afegim-hi més oli fins que quedi ben lligat i la textura desitjada. Si el trobem massa àcid, podem afegir-hi una mica de sucre. Aguanta un mes a la nevera en un pot tapat, o bé es pot conservar bullint-lo 20 minuts al bany maria.