Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Amanida de pasta i bròquil amb un toc oriental :P

Amanida de pasta i bròquil amb un toc oriental :P

Què t’ha sobrat:

Bròquil

Una recepta de:

Mercè Benavent - L'Hospitalet de LL.

NECESSITAREM:

  • Restes de bròquil
  • Xampinyons
  • Pastanaga bullida del dia anterior
  • 1 llauna de blat de moro
  • Pasta bullida (també pot ser d'un altre dia)
  • Oli d'oliva (o de cacauet; coco o sèsam)
  • Salsa de soja
  • Llavors de sèsam

COM HO FEM?

Aliment de profit: bròquil. Barregem tots els ingredients sòlids. Amanim-ho amb l'oli d'oliva perquè no s'enganxin entre ells i després, la salsa de soja. Si tenim temps, torrem les llavors de sèsam sense gens d'oli en un paella amb un polsim de sal. Sinó, en cru també queda molt bo. Afegim-les a la barreja de l'amanida de pasta. I ja està, boníssima i rapidíssima! La gràcia és la combinació del bròquil, amb la soja i el sèsam, a partir d'aquí combinem-ho com més ens agradi: també amb arròs o tal qual.