Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Amanida tèbia de bolets i gambes

Amanida tèbia de bolets i gambes

Què t’ha sobrat:

Bolets

Una recepta de:

Lidia Casademont Surrell - Figueres

NECESSITAREM:

  • mesclum d'enciam (escarola; canonges; rúcula i xicoira)
  • 2 tomàquets cirerol
  • 1 pastanaga ratllada
  • 100 g de bolets (rovellons en el meu cas)
  • gambes vermelles

COM HO FEM?

Aliment de profit: bolets. Repartim el mesclum d'amanida en un plat i hi incorporem la carrota ratllada i els tomàquets cirerol partits per la meitat. Rentem els bolets ben nets, els tallem a tires i els fregim amb un raig d'oli d'oliva. Una vegada cuits, els reservem i guardem el suc que deixin anar. En una altra paella hi fregim les gambes, volta i volta, que no quedin seques i les traiem del foc. Incorporem els bolets repartits pel plat i les gambes, tot calent. Amanim amb una vinagreta que aconseguim amb el suc dels bolets que havíem reservat, una mica d'oli d'oliva, vinagre, sal i pebre. I ja ho podem servir. Bon profit!