Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Arròs al forn.

Arròs al forn.

Què t’ha sobrat:

Brou i cigrons

Una recepta de:

Loreto Gutiérrez López - Montcada i Reixac

NECESSITAREM:

  • Cigrons
  • Brou
  • Tomàquet
  • Pebrot vermell
  • All
  • Botifarró
  • Arròs bomba
  • Safrà
  • Costella de porc
  • Oli d'oliva

COM HO FEM?

Aliment que aprofitem: brou i cigrons. Sofregim la costella fins que quedi ben dorada. Després, afegim el pebrot vermell i ho deixem fregim. Incorporem l'all a trossets. Afegim el tomàquet i ho deixem confitar tot. Seguidament posem l'arròs i ho n'acarem al sofregit. Afegim el brou de la carn d'olla. Cuando arrenqui el bull, ja tindrem el forn prèviament escalfat al màxim. Posem el botifarró, els cigrons i ho fiquem al forn fins que quedi sec.