Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Arròs amb bolets i carxofes

Arròs amb bolets i carxofes

Què t’ha sobrat:

Bolets i carxofes

Una recepta de:

Isabel Sayagués - Barcelona

NECESSITAREM:

  • 180 g d’arròs de Pals
  • 1 grapat de carreretes seques
  • 1 grapat de ceps secs
  • 2 carxofes
  • 1 ceba petita
  • Pasta de pebrot xoricer
  • Oli d’oliva
  • Aigua
  • Sal

COM HO FEM?

Aliment que aprofitem: bolets i carxofes. Un parell d’hores abans de comenc?ar a preparar el dinar, posem els bolets en remull en aigua te?bia. Passat aquest temps, els escorrem. En una cassola de fang sofregim la ceba trinxada petita, quan estigui quasi cuita hi afegim les carxofes tallades fines, donem unes voltes i hi incorporem els bolets. Despre?s, una cullerada del pebrot xoricer. Afegim-hi aigua calenta (1 litre). Salem i ja podem afegir-hi l’arròs. El deixem coure 17 minuts i ja estara? a punt per menjar. L’acompanyem amb una bona amanida i una copa de vi negre.