Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Arròs amb les fulles de porro

Arròs amb les fulles de porro

Què t’ha sobrat:

Una recepta de:

Mercè Benavent - L'Hospitalet

NECESSITAREM:

  • Arròs
  • Fulles verdes del porro
  • Oli d'oliva

COM HO FEM?

Amb la part verda de les fulles del porro que sobren, farem un arròs verd molt gustós i vistós, que va molt be com acompanyament d'altres plats o com a plat principal amb un parell d'ous ferrats o verdures. Netegem les fulles verdes i un cop escorregudes les piquem a la picadora. Posem una cassola al foc i hi afegim un rajolí d'oli, sofregim el verd i un cop daurat hi posem l'arròs i ho remenem tot plegat una mica més. Ara ja hi podem posar l'aigua/aigua de verdures/brou (la proporció és del doble de líquid que d'arròs en volum) i ho deixem a foc mig-baix i destapat fins que l'arrós estigui cuit. Si fem curt de líquid, no hi ha problema en anar-hi afegint, sempre i quan el líquid que incorporem sigui calent. Hi podem afegir all, cilantre, bitxo o el que vosaltres vulgueu.