Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Arròs, calamar, bròquil i bolet de temporada

Arròs, calamar, bròquil i bolet de temporada

Què t’ha sobrat:

Bróquil i bolet de temporada.

Una recepta de:

Vicenç Ferrer Sánchez - El Vendrell

NECESSITAREM:

  • Ceba
  • All
  • Pebrot vermell
  • Sal
  • Pebre
  • Vi blanc
  • Tomàquet
  • Sucre
  • Arròs
  • Brou de pollastre
  • Calamar
  • Safrà
  • Bolets

COM HO FEM?

Aliment de profit: bròquil i bolets de temporada. Posem oli en una paella, hi afegim el calamar tallat a quadradets, enrossim i ho apartem. Piquem la ceba i el pebrot i el fiquem a la paella, quan estigui enrossit, piquem all i l'afegim, salpebrem i aboquem-hi el vi. Quan s'evapori l'alcohol afegim-hi el tomàquet ratllat i colat, una mica de sucre per treure l'acidesa del tomàquet, quan tinguem el sofregit fet, hi afegim l'arròs i el cobrim amb aigua, posem el safrà i en 12-15 minuts apaguem el foc i ho deixem reposar uns 3-5 minuts amb un drap a sobre. Emplatem i coronem amb els bolets prèviament passats per una paella amb els alls, l'oli, sal i pebre.