Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Arròs de restolines de capó

Arròs de restolines de capó

Què t’ha sobrat:

Una recepta de:

Montse Argemi - Terrassa

NECESSITAREM:

  • Restes del farcit del pollastre o capó
  • Restes del pollastre
  • Arròs
  • Aigua o brou

COM HO FEM?

Escurem la carcanada del pollastre per separar la carn adherida al capó i ho barregem amb els talls que hagin sobrat. Amb el mateix suc del rostit (si n'hi ha massa es reserva per fer un altre rostit un altre dia) s'escalfen totes les restes de carn i de farcit i afegim l'arròs. Quan aquest estigui completament recobert amb el greix del rostit, hi afegim l'aigua proporcional a l'arròs (aproximadament 300 ml d'aigua per a cada 100 g d'arròs). Podem substituir l'aigua per brou de pollastre o aigua de bullir verdures. Ho deixem coure fins que l'arròs estigui al punt de cocció i vigilem si cal afegir més aigua o rectificar de sal.