Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Boletes d'espinacs i formatge

Boletes d'espinacs i formatge

Què t’ha sobrat:

Pa del dia abans

Una recepta de:

Josep Antoni Caballero Ayala - Manresa

NECESSITAREM:

  • 280 g d’espinacs
  • Pa del dia abans
  • 6 ous
  • 0'5 tassa de mantega
  • 0'5 tassa de formatge parmesà ratllat
  • Oli

COM HO FEM?

Aliment que aprofitarem: pa del dia abans. - Bullim els espinacs i els escorrem, triturem el pa del dia abans, batem els ous i fonem la mantega. Un cop fet això, barregem tots els ingredients en un bol (podem afegir-hi més pa, si ens queda massa líquid). Després ens mullem les mans i comencem a fer boletes, col·locant-les a una safata de forn, prèviament untada d’oli. Les posem durant 20 minuts al forn a 180ºC i plat acabat. Es poden menjar calentes o fredes.