Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Bolets amb botifarra

Bolets amb botifarra

Què t’ha sobrat:

Bolets

Una recepta de:

Ramon Costa Tomás - Girona

NECESSITAREM:

  • 4 botifarres
  • 1'5 kg de barreja de bolets (llenegues; rovellons; pinetells; trompetes de la mort; camagrocs)
  • 1 raig de vi negre
  • oli d'oliva verge extra
  • sal
  • pebre
  • picada d'all i julivert

COM HO FEM?

Aliment de profit: bolets. Primer de tot, netegem els bolets, els rentem molt bé sota l'aixeta i amb l'ajuda d'un raspallet, si cal, i els partim per la meitat per mirar que estiguin bé i els tallem encara més petits. En una paella posem un bon raig d'oli d'oliva verge extra. Hi evoquem la barreja de bolets. A part, fregim les botifarres amb una mica d'oli i una vegada cuites les tallem a rodelles per incorporar-les a la paella amb els bolets. Posteriorment, hi afegim un raig de vi negre i la picada d'all i julivert. Barregem i deixem a foc baix fins que el suc redueixi un xic. Servim amb un tall de pa per tal de sucar la salseta bona que deixen anar els bolets.