Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Bombons de neules i festucs

Bombons de neules i festucs

Què t’ha sobrat:

Neules

Una recepta de:

Marta Cava - Premià de Mar

NECESSITAREM:

  • 75 g de festucs sense closca
  • 50 g de neules
  • 300 g de xocolata per fondre (=2 rajoles)

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: neules. - Traiem la closca dels festucs i amb una mà de morter, els trinxem una mica i els deixem en un bol separat. Trinxem les neules amb la mà i les deixem en un bol separat. Col·loquem una cassola petita al foc i hi aboquem tota la xocolata, amb una cullera de fusta ho anem remenant fins que estigui completament desfeta. Un cop estigui tota desfeta, apaguem el foc i hi afegim els festucs i les neules, barregem-ho amb la xocolata i ho anem col·locant un motlle de bombons (si no en teniu, una glaçonera us pot salvar la recepta, però si el motlle és de silicona els bombons sortiran perfectes). Deixem refredar a la nevera durant un parell d'hores i els desemmotllem. * Aquesta recepta és una versió lliure de les "Trufes de Festucs i neules" de la Laura Almendros (http://somgentdeprofit.cat/recepta/trufes-de-festucs-caramel-litzats-i-neules)