Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Botifarra amb bolets

Botifarra amb bolets

Què t’ha sobrat:

bolets

Una recepta de:

Lidia Casademont Surrell - Figueres

NECESSITAREM:

  • 4 botifarres
  • Barreja de bolets variats (llenegues; rovellons; pinatells; trompetes de la mort; camagrocs)
  • 1 raig de vi negre
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre
  • Picada d'all i julivert

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: bolets - Primer de tot netegem els bolets, els rentem molt bé sota l'aixeta i amb l'ajuda d'un raspallet, si cal, i els partim per la meitat per mirar que estiguin bé i els tallem encara més petits. Agafem una paella i hi posem un bon raig d'oli d'oliva verge extra. Hi aboquem la barreja de bolets. A part, fregim les botifarres amb una mica d'oli i una vegada cuites, les tallem a rodelles per incorporar-les a la paella amb els bolets. Posteriorment, hi afegim un raig de vi negre i la picada d'all i julivert. Ho barregem i deixem a foc baix fins que el suc es redueixi un xic. Servim amb un tall de pa per tal de sucar el suc bo que deixen anar els bolets.