Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Broqueta de poma caramel·litzada i botifarra negra a l'aroma de romaní

Broqueta de poma caramel·litzada i botifarra negra a l'aroma de romaní

Què t’ha sobrat:

Poma

Una recepta de:

Marta López Roig - Sant Cugat del Vallès

NECESSITAREM:

  • 8 làmines de poma
  • 8 trossets de botifarra negra
  • 8 branquetes de romaní fresc
  • 10 g de mantega
  • 1 cullerada de sucre

COM HO FEM?

Aliment que aprofitem: poma. Rentem i tallem la poma a la?mines de mig centi?metre de gruix. Escalfem la mantega a la paella i hi afegim la poma amb el sucre. Ho cuinem a foc lent fins que comencin a daurar-se. Les retirem del foc. Saltegem les rodanxes de botifarra a foc mitja?. Rentem i pelem la part de baix de la branca de romani?. Punxem una la?mina de poma juntament amb una rodanxa de botifarra a cada branca. Servim les broquetes amb un pessic de sal.