Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Bunyol de flor de saüc amb foie

Bunyol de flor de saüc amb foie

Què t’ha sobrat:

Una recepta de:

Iolanda Bustos - Pals

NECESSITAREM:

  • Flors fresques de saüc
  • 0'5 kg de farina
  • 1 rovell d'ou
  • 1 cullerada de sucre
  • 400 ml d'aigua
  • Sal
  • Foie Micuit
  • Oli de gira-sol

COM HO FEM?

Recol·lecteu flors de saüc fresques. Preparem una massa amb aigua, una cullerada de sucre i farina i un ou. Ha de quedar una textura cremosa i la deixem un parell d'hores perquè airegi i fermenti. Posem oli de gira-sol en una cassola fins que sigui ben calent, suquem les flors senceres en la massa i les fregim. Les deixem reposar sobre un paper absorbent i just abans de menjar hi ratllem una mica de foie Micuit per damunt amb un toc de sal Maldon i flors fresques.