Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Bunyols de clares i gruyère

Bunyols de clares i gruyère

Què t’ha sobrat:

Les clares. Sovint faig crema catalana i aprofito les clares per fer aquests bunyols.

Una recepta de:

Llúcia Casas - Ordal-Subirats

NECESSITAREM:

  • 4 clares d’ou
  • 300gr de formatge gruyère o similar ratllat
  • Pa ratllat
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d’oliva

COM HO FEM?

Aliment que aprofitem: clares d'ou. Muntem les clares a punt de neu molt ferma i afegim a poc a poc el formatge ratllat mentre anem movent amb una cullera. Un cop formada aquesta pasta, afegim una mica de sal i de pebre. Amb aquesta pasta formem unes boletes amb la mà, les passem per pa ratllat i les anem deixant en un plat. Una vegada que estan formades les boletes es fregeixen en abundant oli d'oliva molt calent fins que quedin rosses. Se serveixen calents.