Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Caldo de Profit

Caldo de Profit

Què t’ha sobrat:

Una recepta de:

ALBERT SOTERAS - Vallirana

NECESSITAREM:

  • 4 l d'aigua
  • 4 carcasses de pollastre
  • 2 ossos de pernil
  • Peles de Pastanaga
  • Peles de carbassa
  • Part verda del Porro
  • Peles de patata
  • Branquetes del julivert (opcional)
  • 4 brots d'api
  • Fulles exteriors de la col
  • Sal

COM HO FEM?

Primer de tot posem l'aigua a escalfar, mentrestant agafem les carcasses de pollastre i els ossos de pernil i netegem-los bé. Un cop nets, els introduïm a l'olla. Després agafem les peles de pastanaga, de patata i carbassa, i posem-los sota l'aigua per netejar-los una mica (recomanem tenir ben netes les pastanagues, patates i carbassa abans de treure'n la pell, així ens assegurem que estiguin ben netes), i les introduïm a l'olla. A continuació agafem el porro i tallem-lo pel mig, d'aquesta manera el podrem netejar millor perquè no quedi cap granet de terra. Fem el mateix amb la col i l'api, i després els trocegem. Introduïm-los a l'olla juntament amb el manat de branquetes de julivert i la sal. Esperem que bulli l'aigua i als 15 minuts baixem el foc i ho deixem durant 1h - 1h 30 bullint a foc lent. Un cop passada aquesta estona, ho colem i llestos, ja podem gaudir del brou!!!! Consell: Podem incorporar nous ingredients o treure'n si no en disposem.