Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Canelons de bolets i escalivada

Canelons de bolets i escalivada

Què t’ha sobrat:

Bolets

Una recepta de:

Sònia Vilà - Banyoles

NECESSITAREM:

  • Barreja de bolets secs (camagrocs; trompetes; ceps)
  • 10 plaques de canelons
  • 2 pebrots escalivats
  • 2 cebes escalivades
  • 2 albergínies escalivades
  • 1 grapat d'avellanes
  • Oli d'oliva verge extra
  • 1 grapat d'ametlles
  • Pa sec
  • Pebre
  • Formatge ratllat
  • Llet
  • Farina
  • Mantega
  • Nou moscada
  • Sal marina

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: bolets, pa sec - Deixem amb remull els bolets secs i la pasta de caneló (si cal). Escalivem els pebrots, les albergínies i les cebes al forn. Guardem l'aigua dels bolets i un pebrot escalivat. Posem en una paella oli d'oliva i sofregim els bolets amb el pebrot, les cebes i les albergínies escalivades. Quan estigui cuit es pica tot. Es fa una picada amb les avellanes, les ametlles i una mica de pa sec. Per diluir-ho una mica, hi posem una mica de l'aigua dels bolets. Amb la picada fem una beixamel per barrejar amb la farsa. Quan tinguem el farcit a punt, enrotllem els canelons. Llavors fem la beixamel de fora amb l'aigua dels bolets i un pebrot escalivat que hem reservat. Quan la tinguem a punt, la tirem per damunt els canelons amb una mica de formatge i ho posem a gratinar al forn. Bon profit!