Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Cassoletes de verdures

Cassoletes de verdures

Què t’ha sobrat:

bolets, broquil o qualsevol altra verdura.

Una recepta de:

Mireya Apesteguia Nadal - Barcelona

NECESSITAREM:

  • 16 oblees de massa per crestes mida petita
  • 4 ous
  • 500 ml de llet evaporada
  • 100 g de formatge ratllat per fondre
  • Bròquil (bolets o altres verdures del dia abans)

COM HO FEM?

Aliment de profit: bolets, bròquil o qualsevol altra verdura. En un motlle de magdalenes, posem a cada espai una oblea i li donem la forma de cassoleta, amb cura de no trencar-les; no cal engreixar el motllo ni posar paper de forn, ja que les oblees no s'enganxen. En un bol gran posem els ous i la llet evaporada, ho batem tot junt. Un cop batut, afegim-hi les verdures o bolets que vulguem posar i la meitat del formatge. Omplim les cassoletes fins una mica més de la meitat. Finalment, posem una mica de formatge damunt de cada cassoleta i ho posem al forn, a 180°C, dalt i baix, durant uns 20 minuts, fins que estigui daurat per sobre i la massa estigui feta.