Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Cóc ràpid amb torró

Cóc ràpid amb torró

Què t’ha sobrat:

torró

Una recepta de:

Neus Nogué Serrano - Barcelona

NECESSITAREM:

  • 5 ous
  • 300 g de farina de blat (pot ser blanca o integral o una barreja; també es pot combinar amb farina de blat de moro)
  • 200 g de torró (mitja barra de les petites; pot ser de xixona o d'alacant o de gema...)
  • 100 g de sucre moreno (o 150 g si voleu que el cóc quedi més dolç)
  • 120 cl de llet
  • 120 cl d'oli d'oliva verge extra
  • 1 sobre de llevat tipus Royal

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: Torrons. - Esmicolem el torró (amb la picadora elèctrica o a mà). Barregem (a mà o amb la batedora elèctrica) els ous i el sucre, i quan està ben escumós hi afegim la llet i l'oli. Tamisem la farina barrejada amb el llevat i ratllem la pell de llimona. Engeguem el forn i l'escalfem a 190°C per dalt i baix. Afegim la farina i la llimona a la massa, i finalment el torró esmicolat. Untem un motllo de la forma que ens agradi més amb oli o mantega i l'enfarinem. Hi aboquem la massa. Fiquem el motllo al forn i l'abaixem a 170°C, ara només per sota (si no, el cóc no pujarà). Ho anem vigilant. Estarà fet al cap de 40 minuts, aproximadament.