Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Cous-cous amb verduretes i rostit

Cous-cous amb verduretes i rostit

Què t’ha sobrat:

verduretes del caldo i pollastre rostir

Una recepta de:

Rosa Torra - Mataró

NECESSITAREM:

  • Verduretes del caldo
  • Pollastre sobrant del rostit (o vedella)
  • Cous-cous
  • Caldo
  • Oli d'oliva

COM HO FEM?

Aliments d'aprofitament: verdures del caldo i pollastre rostit. - Tallem les verduretes petites i les reservem. Desossem el pollastre i el tallem a quadradets. Hidratem el cous-cous amb una mica de caldo bullint i el deixem reposar uns minuts. Mentrestant, saltegem les verduretes a la paella amb una mica d'oli, hi afegim el pollastre i una mica del suc del rostit. i ja podem emplatar-ho: posem el cous-cous al fons del plat i al damunt li aboquem el preparat de la paella i... llestos. Bon Profit!!!