Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Crema d'aprofitament

Crema d'aprofitament

Què t’ha sobrat:

cigrons i brou

Una recepta de:

Marta Nus - Reus

NECESSITAREM:

  • Cigrons
  • Pastanagues
  • Ceba
  • Formatget
  • Formatge parmesà
  • Brou de verdures

COM HO FEM?

Aliments d'aprofitament: Cigrons i brou. - Bullim les pastanagues i la ceba. Un cop enllestides les verdures, ho triturem amb els cigrons que ens van sobrar d'una recepta anterior i hi afegim el brou de verdures que ens va quedar i, si ens fa falta, aprofitem també el líquid que ha deixat la pastanaga i la ceba. Afegim el formatget i un cop tot triturat, salem al gust. Desfem al forn un grapat de parmesà i li donem la forma, un cop tret, amb una ampolla o un got. Servirà d'acompanyament. Es pot servir calent o fred.