Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Crema d'espàrrecs verds

Crema d'espàrrecs verds

Què t’ha sobrat:

Una recepta de:

Lourdes Requena - Barcelona

NECESSITAREM:

  • 1 manat d’espàrrecs verds
  • 2 patates mitjanes
  • 1 ceba mitjana
  • Aigua
  • Crema de llet
  • Oli
  • Sal
  • Pebre blanc

COM HO FEM?

Tallem la ceba a bocins i la sofregim en una cassola. Trenquem la part inferior dels espàrrecs, més fibrosa, i n'aprofitem la part superior. Els tallem i incorporem a la ceba sofregida. Fem a daus les patates i les afegim també a la cassola. Li donem unes voltes, cobrim amb aigua, salpebrem i ho deixem bullir durant uns 20 minuts. Ho triturem amb la batedora elèctrica i ho passem per un colador de malla ben fina. Afegim un rajolí de crema de llet per fer-lo més cremós. Guarnim-la amb unes puntes d'espàrrecs saltejades amb una mica d'oli.