Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Crema de carxofes

Crema de carxofes

Què t’ha sobrat:

Carxofa

Una recepta de:

Lourdes Clavaguera - Olot

NECESSITAREM:

  • 1 ceba tallada a trossos grans
  • 6 carxofes (el tronc i les fulles que habitualment llencem)
  • Sal
  • Oli
  • Aigua
  • Daus de pa torrat.

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: carxofes - Posem les fulles i tronc de carxofa amb aigua i dos o tres brots de julivert perquè no ennegreixi. Posem un raig d'oli en una olla. Quan sigui calent, hi rossegem la ceba. Al cap d'uns 5 minuts hi afegim les fulles i troncs de les carxofes i ho anem remenant una estona perquè no s'enganxi. Salem. Cobrim amb aigua i deixem coure uns 30 minuts. Ho triturem tot ben triturat i ho passem per un colador de malla ben fi. Emplatem i hi afegim uns daus de pa torrat.