Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Creps d'espàrrecs bladers i salsa romesco

Creps d'espàrrecs bladers i salsa romesco

Què t’ha sobrat:

Una recepta de:

Marina Antúnez - Castellar del Vallès

NECESSITAREM:

  • Ingredients per a la massa de creps:
  • 0'5 got de farina de cigrons
  • 1 ou
  • 1 got de llet
  • 1 pessic de sal
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • Ingredients per al farcit:
  • Espàrrecs bladers
  • Salsa romesco

COM HO FEM?

Per tenir els ingredients del farcit a punt, el que farem serà tallar la part dura dels espàrrecs i saltejar-los en una paella amb oli i sal. Els reservarem, que es refredin. Ara, preparem la massa de la crep. D'entrada, barregem l'ou amb la farina. Ha de quedar-nos una barreja ben espessa. Seguidament, hi afegirem la llet i tornarem a remenar, procurant que no quedin grumolls. Finalment, hi afegirem una cullerada d'oli d'oliva verge extra i un pessic de sal. Ho reservarem mitja hora. Quan ja tenim la massa reposada, procedim a elaborar les creps. Posem la màquina a escalfar i l'untem una mica amb un paper untat amb mantega, per assegurar-nos que no se'ns enganxi la massa. Si no tenim màquina, també podem coure les crep en una paella. Amb l'ajut d'una espàtula de fusta, l'escampem uniformement perquè es cogui bé. Mantenim la crep a foc baix i procedim a farcir-la. Primer, pintem la massa amb una tira de romesco. Després, hi afegim els espàrrecs ja cuits a la planxa. Un cop ho tenim farcit, dobleguem la massa per la meitat, i tornem a doblegar. En aquest cas, hi donarem forma de rotlle perquè els espàrrecs no es poden doblegar, però si hi poséssim altres ingredients, la podríem fer triangular o quadrada. Finalment, si volem presentar la crep com una tapa per a compartir, la tallem a trossos i l'emplatem. I si no, cadascú amb la seva!