Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Crestes de carn d'olla

Crestes de carn d'olla

Què t’ha sobrat:

El que et queda d'haver fet el caldo de Nadal, tan carn com verdura

Una recepta de:

Imma Brugarolas - Barcelona

NECESSITAREM:

  • Carn d'olla
  • Verdura cuita
  • 1 ceba
  • Prunes
  • Pinyons
  • Crestes

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: carn d'olla i verdura cuita. - Pelem una ceba i la sofregim en una paella. Mentrestant, tallem a trossos petits tot allò que ens ha sobrat del caldo: botifarra, pastanaga, pollastre, api... i ho posem en un bol. Afegim a la mescla unes prunes tallades, un grapat de pinyons i el sofregit de la ceba. Remenem-ho per barrejar bé els ingredients i ja comencem a farcir les crestes. Les introduïm al forn durant 10 minuts a 180°C fins que les crestes quedin dauradetes. Bon profit!