Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Croqueta de pollastre al curry

Croqueta de pollastre al curry

Què t’ha sobrat:

Pollastre rostit i pa del dia anterior

Una recepta de:

Ferran Margarit - Castellbisbal

NECESSITAREM:

  • Ceba
  • Porro
  • Pastanaga
  • Curry
  • Pollastre
  • Mantega
  • Farina de blat
  • Sal
  • Rovell d'ou
  • Pa del dia anterior
  • Llet

COM HO FEM?

Aliments que aprofitarem: Pollastre rostit i pa del dia anterior - 1. Piquem molt petita la ceba, la pastanaga i el porro i ho sofregim amb mantega i una mica de curry fins que estiguin "al dente". 2. Llavors afegim la farina i la cuinem una mica, hi afegim la llet calenta i esperem a que bulli. 3. Un cop bulli, hi afegim el pollastre rostit tallat a ganivet, d.un tamany no massa petit. 4. Ho deixem cuinar una mica, a foc alt i ho passem en una safata on ho deixarem refredar. 5. Un cop fred, ho bolegem i ho tornem a deixar refredar per a que la farina alliberi bé el midó. 6. Per acabar, ho arrebossem en rovell d.ou i pa dur del dia anterior picat amb la termomix