Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Croquetes a la bolonyesa

Croquetes a la bolonyesa

Què t’ha sobrat:

Espaguetis amb ragú i parmesà ratllat

Una recepta de:

Tina Llorente - Alella (Barcelona)

NECESSITAREM:

  • Ceba
  • Brou
  • Llet
  • Farina
  • Espaguetis ragú i parmesà ratllat

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: Espaguetis amb ragú i parmesà ratllat. - Daurem la ceba en una paella amb oli. Un cop transparent afegim el brou, la llet i la farina a poc a poc remenant per tal que no es facin grumolls. Quan la massa comença a separar-se de les parets de la paella, afegim els espaguetis, tallats a trocets, amb la salsa bolonyesa i el formatge ratllat. Rectifiquem de sal i pebre. Remenem-ho bé i deixem que es refredi. Estirem la massa en una safata i deixem-la una hora a la nevera. Donem forma amb unes culleres i passem les croquetes per pa ratllat i ou batut. Fregim-les fins que quedin cruixents.