Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Croquetes d'olives i xips

Croquetes d'olives i xips

Què t’ha sobrat:

Olives i xips de l'aperitiu

Una recepta de:

Maria Mendez - Barcelona

NECESSITAREM:

  • 1 1 grapat d'olives verdes sense pinyol
  • 1 1 grapat d'olives negres sense pinyol
  • Xips
  • Mantega
  • Farina
  • Llet
  • 1 ou
  • Oli
  • Sal
  • Nou moscada
  • Pa ratllat

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: Olives i xips de l'aperitiu. - Per tal d'aprofitar les olives que sempre queden als aperitius i les últimes xips de la bossa, us proposem aquestes croquetes tan originals. Esperem que us agradin i aprofiteu bé la idea sobretot ara que venen festes de Nadal! Triturem les xips i les olives a trossos petits. Barregem-ho amb la beixamel (clàssica) i formem les croquetes. Passem-les per ou i pa ratllat. Fregim-les en una paella amb l'oli ben calent fins que agafin bon color. El gust és realment bo! Bon profit!