Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

CROQUETES DE BLAT DE MORO

CROQUETES DE BLAT DE MORO

Què t’ha sobrat:

blat de moro, llet

Una recepta de:

Silvia Fernández - LLagostera

NECESSITAREM:

  • 2 tasses de blat de moro
  • 1 tassa de farina
  • 2 ous
  • 70 ml de llet
  • 1 cullerada de sucre
  • 0'5 culleradeta de sal
  • 0'5 culleradeta de comí en pols
  • 1 polsim de pimentó vermell
  • Oli d' oliva per fregir

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: blat de moro, llet. - Barregem la farina, la sal, el sucre i les espècies. Afegim els ous mig batuts i la llet, amb una cullera de fusta, fins que es formi una massa. Afegim els grans de blat de moro, (que aprofitarem de la llauna que vam obrir per fer l'amanida de l'anterior àpat, sinó es passen ràpid.) Barregem-ho bé. Posem oli d'oliva en una paella a foc fort i, amb l' ajuda d'una cullera, fem les típiques croquetes amb la forma de tota la vida... o com jo que, aquesta vegada i per variar una mica, les he fet una mica amb la massa xafades. Amb la pròpia cullera les he donat la forma. Les daurem a la paella per tots dos costats i s'escorren sobre un paper absorbent. Si es vol, per acompanyar es poden servir amb guacamole i formatge ratllat. Bon profit!!