Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Croquetes de calçots

Croquetes de calçots

Què t’ha sobrat:

Calçots de calçotada

Una recepta de:

Josep Manel Hurtado - Terrassa

NECESSITAREM:

  • 20 calçots de brasa
  • 5 cullerades de farina de kamut
  • 1 ceba
  • Oli
  • 0'5 got de llet d'avena
  • Sal
  • Pa rallat
  • 2 ous

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: Calçots de calçotada. - Ratllem la ceba i la posem a foc mig amb un raig d'oli d'oliva. Pelem els calçots, en tallem les cues i passem la part comestible pel Turmix. Quan la ceba comenci a daurar-se, afegim-hi la farina i deixem que també es dauri, si cal, afegim-hi una raig més d'oli. Afegim-hi la pasta de calçots i la llet, posem-hi sal al gust i ho remenem fins que la massa de croquetes quedi ben espessa i no taqui la paella. Posem la massa en un recipient tapat amb paper film, sense aire i la deixem refredar (jo la deixo mínim 24 hores) inclús a la nevera. Preparem les croquetes i les arrebossem amb l'ou batut i el pa ratllat. Fregim les croquetes amb poc oli. Jo recomano tenir salsa de calçots a l'hora de menjar-les perquè tenen moltíssim gust de calçot.