Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Croquetes de coliflor amb puré de patata

Croquetes de coliflor amb puré de patata

Què t’ha sobrat:

Coliflor (crua o ja cuita que hagi sobrat)

Una recepta de:

Sònia Vilà - Banyoles

NECESSITAREM:

  • 1 coliflor verda
  • 2 cebes
  • 2 tasses d'ametlles triturades
  • 2 cullerades de llevat nutricional
  • 1 tassa d'aigua mineral
  • 1 tassa de flocs de civada triturats
  • 1 ou
  • Pebre
  • Sal iodada

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: coliflor. - Posem aigua a bullir. Netegem bé i tallem la coliflor. Escaldem-la quan l'aigua bulli. Deixem-la refredar i la triturem. Afegim-hi l'aigua, la ceba pelada i tallada a trossos, el pebre, la sal, el llevat, l'ametlla mòlta i la meitat dels flocs de civada i ho triturem tot fins que quedi una massa ben integrada i manejable amb les mans. Posem l'ou batut en un bol i la resta de la farina de civada en una superfície llisa. Fem boles amb la massa i els donem forma de croquetes, passant primer per l'ou batut i llavors per la farina de civada. Fornegem sobre una safata de forn durant uns 35-40 minuts a 180°C amb calor a dalt i a baix. Estaran cuites quan estiguin daurades i cruixents per fora. Es pot acompanyar amb un puré de patata i una salsa de tomàquet, si es vol! Bon profit!