Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Croquetes de llenties amb arròs

Croquetes de llenties amb arròs

Què t’ha sobrat:

Arròs amb llenties ja cuinat

Una recepta de:

Ana Nualart Paz - Badalona

NECESSITAREM:

  • 1 plat de llenties amb arròs ja cuinat (espès)
  • Oli d'oliva
  • 2 cullerades de farina
  • Sal
  • Llet
  • 1 ou
  • Pa ratllat

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: Arròs amb llenties cuites. Posem oli fins que cobreixi el fons d'una paella, escalfem i tirem la farina remenant un parell de minuts. Incorporem la llet poc a poc, fins que tinguem una beixamel espessa. Salem i afegim les llenties amb arròs, han d'estar ben espesses. Remenem bé i deixem que refredi. Donem forma de croquetes i passem-les per farina, ou batut i pa ratllat, si les volem més cruixents tornem a passar per ou batut i pa ratllat. Les fregim amb abundant oli calent. Les anem posant sobre el paper de cuina perquè absorbeixi l'oli i no quedin greixoses. Les podem acompanyar amb unes faves tendres (la recepta la vaig fer en primavera) cuites i saltejades amb un sofregit de ceba i all. Un menú complet a bon preu.