Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Croquetes de patata de la meva iaia

Croquetes de patata de la meva iaia

Què t’ha sobrat:

Patata cuita i pa dur ratllat

Una recepta de:

Debora Rosano Romero - Pineda de Mar

NECESSITAREM:

  • 2 patates grans cuites
  • All picat
  • Julivert picats
  • Pebre negre en pols
  • 1 Ou
  • 1 plat de postres de farina
  • 10 plat de postres de pa ratllat
  • Sal
  • Oli de girasol

COM HO FEM?

Aliment que aprofitem: patata cuita i pa sec ratllat. Amb una forquilla, aixafem be? les patates cuites com si féssim un puré. Afegim-hi l’all, el julivert, el pebre i la sal, i barregem-ho tot bé. Preparem un plat amb l’ou batut, un altre amb pa ratllat i un altre amb farina per a l’arrebossat. Amb una cullera de postres, anem agafant porcions de la barreja de patata i les passem primer per farina, després per ou i finalment pel pa ratllat. Posem una paella amb oli de gira-sol per fregir a foc alt. Quan estigui calent hi posem 4 croquetes a fregir, girant-les amb cura fins que estiguin daurades. Les retirem i repetim l’operació amb la resta de croquetes. Les posem en un plat amb paper absorbent perquè perdin l'excés d’oli. Servim les croquetes encara calentes i acompanyades amb una amanida variada, maionesa o allioli. Aquestes croquetes també es poden preparar afegint a la massa restes de xoriço, tonyina, formatge, etc.