Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Croquetes de pollastre a l'ast

Croquetes de pollastre a l'ast

Què t’ha sobrat:

pollastre a l'ast

Una recepta de:

Alba Marquez Quiñonero - Vic

NECESSITAREM:

  • Sobres de pollastre a l'ast
  • Ceba
  • Sal
  • 2 cullerades de farina (En cas de voler fer-ho sense gluten canviar-ho per Maizena)
  • Llet
  • 1 Ou
  • Pa ratllat

COM HO FEM?

Alement que aprofitem: pollastre a l'ast. - Preparació de la massa: 1. Agafem les sobres del pollastre a l'ast del dia anterior, el desfem i el passem per la picadora. 2. En una paella afegim ceba ben picada i la sofregim fins que quedi ben daurada. 3. Afegim el pollastre picat i el cuinem una estona amb la ceba. 4. Afegim-hi 2 cullerades de farina, remenem ben remenat i retirem la paella del foc. 5. Un cop retirada del foc, afegim la llet i anem remenant fins tenir la textura que volem, podem afegir més llet i farina si cal, fins a obtenir una massa homogènia, afegim-hi sal al gust. 6. Posem la massa en un recipient, deixem que es refredi i el guardem a la nevera unes 6 hores. Jo a vegades l'hi deixo tota la nit. Elaboració de les croquetes: 1. De la massa que tenim anem fent boletes amb la mà del tamany que ens agradi més, si ens posem oli als palmells de la mà les boletes es fan més fàcilment. 2. Passem les boletes per ou batut i les passem per pa ratllat. 3. Ja les tenim a punt per fregir, podem fregir les que necessitem i la resta guardar-les la nevera o al congelador. En el meu cas sóc celiaca i faig la variant sense gluten, canvio la farina per dos cullerades de maizena, i el pa ratllat normal per pa ratllat sense gluten que trobem a la majoria de supermercats. Surten boniisimes!!!!!