Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Croquetes de pollastre a l'ast i formatge

Croquetes de pollastre a l'ast i formatge

Què t’ha sobrat:

Pollastre a l'ast, formatge sec i pa dur ratllat

Una recepta de:

Marc Ruiz Tobal - Terrassa

NECESSITAREM:

  • 250 g de pollastre a l'ast
  • 0'25 ceba
  • 2 c/p de farina de blat
  • 3 c/p de mantega
  • 200 ml de llet
  • 1 tros de formatge (dur)
  • Sal
  • Pebre
  • 1 ou
  • Pa ratllat casolà
  • Oli de gira-sol

COM HO FEM?

Aliments d'aprofitament: Pollastre a l'ast, formatge sec i pa dur ratllat - Posem la mantega a escalfar en una cassola. Mentrestant, piquem molt bé la ceba i el pollastre. Ratllem també el formatge dur i el reservem. Sofregim la ceba amb la mantega durant un parell de minuts. Afegim el pollastre esmicolat i sofregim un parell de minuts més. Afegim-hi la sal, el pebre i la farina, i ho coem tot durant 1 minut i sense deixar de remenar. Incorporem la llet i ho remenem tot fins que es formi una pasta que es desprengui de les parets de la cassola. Passem la massa a un plat i la deixem refredar totalment a la nevera. Batem l'ou en un plat i col·loquem el pa ratllat en un altre. Amb l'ajuda d'una cullera, anem agafant porcions de massa i les passem per l'ou i el pa ratllat, donant-li forma de croqueta. Fregim les croquetes en oli ben calent i les anem posant a escórrer en un plat amb paper de cuina. Servim les croquetes tèbies acompanyades d'una bona amanida.