Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Croquetes de Seitó

Croquetes de Seitó

Què t’ha sobrat:

Seitó

Una recepta de:

Montse Barcons Gonzalez - Vilanova i la Geltrú

NECESSITAREM:

  • Seitó (en tempura) del dia anterior
  • Farina
  • Mantega
  • Ceba
  • 1 ou
  • Pa ratllat

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: seitó. - Esmicolem el peix sense les espines, li posem llet i ho batem bé. En una graella posem la mantega i una ceba ratllada, ho deixem coure bé. Li afegim la farina i ho unim fins que quedi una massa compacta, hi afegim el batut de llet amb almadroc i ho movem molt bé fins que se'ns faci una massa espessa. Quan la massa ja estigui ben espessa la retirem i la deixem refredar. A continuació, emboliquem les croquetes amb l'ou i el pa ratllat i les fregim amb oli molt calent. I ja les tenim llestes.