Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Croquetes de trinxat amb botifarra de perol

Croquetes de trinxat amb botifarra de perol

Què t’ha sobrat:

Col i patata

Una recepta de:

Mar Coma Lopez - Cerdanyola del Valles

NECESSITAREM:

  • Col i patata bullida del caldo
  • 200 g botifarra de perol
  • 50 g mantega
  • 1 ceba
  • 50 g farina
  • 500 ml llet
  • Sal
  • Pebre
  • 1 ou batut
  • Pa ratllat "panko"

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: Col i patata. - En una paella, posem una part de la mantega i la ceba petitona a sofregir, quan ja està tova hi posem la botifarra de perol esparracada, a continuació la resta de mantega i la farina que cogui bé. Després afegim la col i la patata i remenem bé perquè es vagi desfent. Anem afegint la llet calenta i remenem sense parar, afegim sal i pebre al gust. La pasta estarà llesta quan es desenganxi completament de la paella. Estendre la massa en una safata i deixar refredar 24 h. Fem la forma de la croqueta, passem per ou i "panko" (pa ratllat molt gruixut) i fregim en abundant oli. Desengreixem sobre paper absorbent i a menjar! Bon profit!