Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Croquetes de trinxat amb parmesà

Croquetes de trinxat amb parmesà

Què t’ha sobrat:

Trinxat de bròquil, patata i bacó

Una recepta de:

Núria Pastó - Mollerussa

NECESSITAREM:

  • Bròquil
  • Patata
  • Bacó
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Mantega
  • Ceba
  • Farina
  • Llet
  • Nou moscada
  • Formatge parmesà
  • Ou
  • Pa ratllat

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: Trinxat de bròquil, patata i bacó. - Desfem la mantega i daurem la ceba en una paella, afegim-hi una cullerada de farina i seguidament anem afegint la llet, per tal de fer la beixamel. També podem afegir-hi un polsim de nou moscada. Barregem la beixamel amb el trinxat de bròquil, patata i bacó. Deixem reposar la barreja ben estesa a la nevera. Al cap de 12 hores, donem forma a les croquetes posant-hi, al mig, una tira fina de formatge parmesà. Finalment arrebossem les croquetes amb ou i pa ratllat. Alternativa: podem posar un polsim de pols de ceps en comptes de nou moscada.