Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Croquetes de verdures del caldo

Croquetes de verdures del caldo

Què t’ha sobrat:

verdures de fer el caldo

Una recepta de:

Alícia Cutillas - Sant Climent de Llobregat

NECESSITAREM:

  • 2 porros
  • 2 cebes
  • 2 branques d'api
  • 5 pastanagues
  • 600 ml de llet
  • 50 ml d'oli d'oliva
  • 170 g de farina
  • 1 polsim de nou moscada
  • 1 polsim de pebre negra
  • Farina
  • Llet
  • Polenta
  • Oli d'oliva

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: verdures per fer caldo. - Posem a la panificadora la llet, l'oli, les verdures ben trinxades, la farina i les espècies. Programem melmelades. Un cop acabi el programa, traiem la cubeta, la deixem refredar, la tapem i la guardem a la nevera per l'endemà. A l'endemà, preescalfem el forn a 200 °C programa aire mentre donem forma a les croquetes i les passem primer per la farina, desprès per la llet i la polenta i per últim, per l'oli d'oliva. Les posem, una a una i sense que es toquin, en una safata de forn untada amb oli d'oliva per tal que no s'enganxin. Quan estiguin dauradetes o al gust les traiem i... BON PROFIT!