Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Croquetes de xampinyons i formatge

Croquetes de xampinyons i formatge

Què t’ha sobrat:

Una recepta de:

Araceli Fortuny - Salou

NECESSITAREM:

  • 250 g de xampinyons vells
  • 1 ceba
  • 2 cullerades de formatge ratllat (al vostre gust)
  • 2 cullerades de farina de blat
  • 2 cullerades de vi blanc sobrer

COM HO FEM?

Triturem la ceba i la cuinem a foc lent. Triturem els xampinyons, els afegim a la paella quan la ceba sigui rosseta. Un cop el sofregit està al punt, hi afegim el formatge ratllat, el vi blanc, la farina i la crema de llet. Ha de coure tot durant uns 10 minuts o quan estigui espès. Deixem reposar aquesta barreja com a mínim tres hores, o bé fem-ho el dia abans. Un cop reposada la massa, podem confeccionar les croquetes com fem habitualment, passant-les per farina, ou batut i pa ratllat, fregint-les a foc viu. Bon profit!