Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

CULLERADA DE PATATA I OU

CULLERADA DE PATATA I OU

Què t’ha sobrat:

Patates

Una recepta de:

Marta Nus - Reus

NECESSITAREM:

  • Patates
  • Ous de guatlla
  • Vinagre
  • Mantega lleugera
  • Pebre
  • Sal
  • Brou de pollastre
  • Cibulet

COM HO FEM?

Coure les patates amb pell fins que quedin tendres. Un cop fredes, les pelem i aixafem. Fer una massa ben barrejada amb la mantega, el pebre i la sal. A banda, escaldem els ous de guatlla dins d'aigua amb un raig de vinagre. Ho farem sense closca uns 20 segons fins que pugin. Un cop trets, els refredem amb aigua amb gel. Tornem a la massa de la patata i amb dues culleres donem forma. Afegim una mica de brou a les culleres de presentació, a damunt el puré de patata, un ou (per cullera) i el cibulet picat per donar-li un toc de color i gust.