Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Entrepà de pollastre rostit

Entrepà de pollastre rostit

Què t’ha sobrat:

Pollastre

Una recepta de:

Isabel Sayagués - Barcelona

NECESSITAREM:

  • Pa de xapata
  • 1 pit de pollastre de pagès
  • 1 ceba
  • 1 cabeça d’alls
  • 1 tomàquet
  • 0'5 got de brou de pollastre
  • Fulles d’alfàbrega i farigola llimonera
  • Oli
  • Sal

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: Pollastre rostit. - Rostirem el pollastre en una cassola de fang amb una mica d’oli. Quan estigui daurat hi afegim la ceba tallada grossa, la cabeça d’alls i el tomàquet partit pel mig. Quan la ceba hagi enrossit, hi aboquem el brou de pollastre per evitar que quedi ressec, i n’anem controlant la cocció fins que estigui llest i ben tendre. Aixafem la polpa dels alls amb una forquilla i la barregem amb una mica de l’oli del rostit per fer-ne una salsa. Una vegada fred, laminem el pollastre ben fi. Muntem l’entrepà en un bon tros de xapata, posant una mica de l’allioli, unes fulles d’alfàbrega, el pollastre, la ceba rostida, una mica del tomàquet del rostit, i acabant amb unes fulletes de farigola llimonera.