Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Farcellets de gall d'indi amb verduretes

Farcellets de gall d'indi amb verduretes

Què t’ha sobrat:

Verdures bullides sobrants, gall dindi o pernil dolç sobrer, ou que balla per la nevera...

Una recepta de:

Maria Calsina Botines - Olesa de Montserrat

NECESSITAREM:

  • Talls fins de gall d'indi o pernil dolç
  • Mongeta tendra
  • Verdures cuites
  • Ou dur
  • Pebrot escalivat
  • Maionesa

COM HO FEM?

Aliments que aprofitem: Verdures bullides sobrants, gall dindi o pernil dolç sobrer, ous. - Si no tenim les verdures ja cuites que ens hagin sobrat, les bullirem i un cop fredes les barrejarem amb maionesa. Bullim l'ou i un cop fred el pelem i tallem. Escalivem els pebrots, si no en tenim de fets o sobrants. Els pelem un cop freds. Estenem sobre el gall dindi les verdures amorosides amb maionesa i amb l'ajut d'un escuradents tanquem les vores formant un farcellet. Decorem el plat amb ou dur i pebrots escalivats.