Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Farcellets de xampinyons

Farcellets de xampinyons

Què t’ha sobrat:

xampinyons

Una recepta de:

Leonor Llado Boberas - Barcelona

NECESSITAREM:

  • Fulls de pasta brick
  • Ceba
  • Pebrot verd
  • Xampinyons
  • Tomàquets secs confitats
  • Formatge de rulo de cabra

COM HO FEM?

Aliment que aprofitem: xampinyons. Sofregim la ceba i el pebrot tallats petits, mentre rentem i tallem els xampinyons. Quan el sofregit quasi està afegim els xampinyons i posem el foc fort per evitar que treguin aigua. Donem unes quantes voltes i posem els tomàquets talladets i el formatge esmicolat. Donem un parell de voltes i ja ho tenim. Amb la pasta brick, fem rectangles i posem dins una mica del sofregit i fem paquetets. Els fregim amb oli ben calent volta i volta.