Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Fideuà de muntanya

Fideuà de muntanya

Què t’ha sobrat:

Bolets, brou i llangonissa

Una recepta de:

Xesca Tortosa - Isil

NECESSITAREM:

  • Fideus num 4
  • 250 g de costella de porc
  • 1 llonganissa esparracada
  • Bolets (carreretes i ceps)
  • 1 cullerada de tomàquet fregit
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • litre de brou

COM HO FEM?

Aliments de profit: Bolets, brou i llonganissa. En una paella amb oli sofregirem les costelles i la llonganissa; un cop rossos afegirem els bolets i els saltarem. A continuació afegim-hi els fideus, ho remenarem tot i afegirem el tomàquet fregit. Posarem el brou, fem que bulli a foc baix. Rectifiquem de sal. Nota: També es pot acompanyar amb un allioli. Bon profit!!!