Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Flam de bledes

Flam de bledes

Què t’ha sobrat:

Bledes

Una recepta de:

Sònia Vilà Renart - Banyoles

NECESSITAREM:

  • 1 litre de llet semi
  • 8 ous
  • 1 manat de bledes
  • 1 grapat de pipes de gira-sol pelades
  • 60 g de formatge de cabra
  • 1 polsim de sal
  • 1 polsim de pebre
  • 1 polsim de nou moscada
  • 50 g de farina de blat

COM HO FEM?

Aliment que aprofitem: bledes. Netegem les bledes amb aigua. Amb l’ajuda d’un brac? triturador, barregem 1 litre de llet amb els 8 ous, les bledes, la sal, el pebre i la nou moscada. Afegim uns daus de formatge de cabra, la farina de blat i un grapat de pipes de gira-sol pelades. Ho posem en un recipient apte per a microones i ho coem entre un minut i mig i dos minuts a ma?xima pote?ncia, depenent del microones. El servim acompanyat amb pipes de gira-sol pelades.