Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Flam de calçots i les restes del bròquil

Flam de calçots i les restes del bròquil

Què t’ha sobrat:

Una recepta de:

Maria Oliver - Almoster

NECESSITAREM:

  • 5 calçots (o 1 ceba gran)
  • Fulles de fora i tronc del bròquil
  • 3 ous
  • 200 ml crema de llet
  • Oli
  • Nou moscada
  • Sal
  • Pebre

COM HO FEM?

En una paella amb oli, a foc baix, sofregim els calçots i les fulles exteriors del bròquil i el tronc, tot tallat petit. Afegim-hi sal i pebre. Tapem i deixem sofregir uns 20 minuts. Quan estigui ben sofregit, barregem-ho amb els ous batuts i la crema de llet. Afegim-hi la nou moscada. Posem la barreja en un motllo rectangular de pastís. Ho couem al bany maria al foc o al forn durant un 30 minuts. Ho deixem refredar i desemmotllar.