Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

FLAM DE TORRÓ DE XIXONA

FLAM DE TORRÓ DE XIXONA

Què t’ha sobrat:

torró tou d'ametlla o cacauet

Una recepta de:

Debora Rosano Romero - Pineda de Mar

NECESSITAREM:

  • Per a 4 flameres:
  • 100 g de torró de Xixona
  • 350 ml de llet
  • 2 ous grans
  • 3 cullerades soperes de sucre
  • Caramel líquid

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: Torró. Al recipient de la batedora hi posem el torró esmicolat, la llet i el sucre i ho batem tot fins que estigui ben líquid. En un bol a part batem els ous, els afegim a l'altra mescla i ho integrem bé. Seguidament, caramel·litzem el fons i les parets dels motlles. Repartim la mescla a les flameres i les posem dins d'una safata apta per al forn, que omplirem d'aigua fins a cobrir-les una mica més de la meitat. Fiquem la safata al forn preescalfat a 180 °C i coem els flams durant uns 40 minuts. Els deixem refredar a temperatura ambient i després els fiquem a la nevera unes hores, per poder menjar-los fresquets. Una recepta boníssima i de reciclatge! Bon any!